Naslovna

Trajni make up

Njega lica

Njega tjela

Njega ruku

Njega stopala

  • Pedikura
  • Parafin maska - stopala
  • Gel tenika
  • Trajni lak

Kontakt

Brazilska maderoterapija

logo studio ljepote inn

Brazilska madetoretapijaTretman brazilske maderoterapije  jedan je od najefikasnijih prirodnih načina uklanjanja celulita s kojim smo se dosad imali prilike susresti! 

Ovo je relativno novi tretman oblikovanja tijela u našim krajevima, koji vrlo brzo dobiva na popularnosti zbog rezultata koji su kod velikog broja osoba veoma brzo vidljivi.
Brazilska maderoterapija je neinvazivan tretman oblikovanja tijela, u kojem se, kao i kod klasične maderoterapije, koriste drveni rekviziti. Dok se kod klasične maderoterapije koriste drveni valjci, popularno nazvane oklagije, kod brazilske maderoterapije koriste se drvene čašice. 
Pritiskom čašice na površinu tijela stvara se vakuum, pa se pažljivo isplaniranim pokretima, dopire ne samo do površinskih naslaga masnog tkiva, već i do onih dubljih. Ovim se tretmanom tvrdokorne, dubinske naslage masnog tkiva „razbija“ na manje nakupine, koje se kasnije lakše razgrađuju.
Pritom dolazi do značajnog zagrijavanja, pospješuje se prokrvljenost tkiva, a samom cirkulacijom potiče se izbacivanje toksina i viška vode iz tijela. Ujedno se pritom postiže se i lifting efekt.
 
Na potpuno prirodan i neinvazivan se način tijelu pomaže da se sam riješi viška masnih naslaga i viška vode u organizmu.
Posebno je efikasna za oblikovanje stražnjice, pa ga neki još nazivaju i „brasilian butt lift“.
Tretman brazilske maderoterapije aktivirat će vaš limfni sustav, čiji je glavni zadatak odstranjivanje toksina iz tijela. Osim što prenosi masti iz probavnog sustava u krvotok, limfa igra veliku ulogu za naš imunitet, brani organizam od stranih mikroorganizama, izbacujući toksine iz organizma.
 
Brazilska maderoterapija primjenjuje se u 10 tretmana(poželjna su 3 tretmana tjedno) za blaži oblik celulita za tvrdokorniji celulit dvije serije od 10 madero,tijekom kojih će i osobe sa najizazovnijim oblikom celulita postići veoma vidljive rezultate.

Naš kontakt

Adresa: 
Zrinsko - Frankopanska 2a, 
40 000 Čakovec
Telefon:
0038540314410
Mobitel:
00385914463426

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak:  13:00–20:00
Utorak: 08:00–16:00
Srijeda: 13:00–20:00
Četvrtak: 08:00–20:00
Petak: 13:00–20:00
Subota: 08:00–12:00
Nedjelja: Ne radimo
Prva subota u mjesecu neradna