HYALURON 1Hyaluron tretman lica (mlijeko, tonik, peeling, para + čišćenje, korekcija obrva, depilacija nausnice, elektrizacija, masaža lica i dekoltea, ampula i maska).


Hyaluron je prirodna hidratantna njega kože.

Linija Hyaluron je napravljena na temelju revolucionarnog, patentiranog oblika hijaluronske kiseline. Ona zbog male molekulske mase prodire duboko u kožu i potiče proizvodnju živih stanica, koje tvore dva glavna proteina u koži: kolagen i elastin. Hijaluronska kiselina je prirodna molekula koja je odgovorna za volumen i oblik kože. Učinkovita je kada koži treba vratiti izgubljenu vlagu, minerale i kisik. Starenjem stanice kože gube sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline zbog čega koža gubi vlažnost, čvrstoću, te se javljaju bore.


HYALURON 2Zato Hyaluron tretman lica koži vraća vlastitu zalihu vlage i djeluje s učinkom trenutnog i odmah uočljivog liftinga. Tonus i elastičnost kože biti će poboljšani. Tekstura kože postati će glađa i punija, a crte lica obnovljene. Ten dobiva mladenački izgled, a koža je glađa, meka i baršunasta na opip. Taj mladenački i svjež osjećaj ostat će na koži kroz cijeli dan.

Patentirana hijaluronska kiselina:
- je 100% prirodni sastojak
- djeluje odmah i sa dugotrajnim rezultatom
- je usklađena sa Eco cert certifikatom
- je patentirani aktivni sastojak iz biljnih, obnovljivih izvora
- je dobivena bioničnim procesom pomoću genetsko nepromijenjenih korisnih bakterija, koje oponašaju potpuno prirodnu produkciju
- ima mali molekuralnu masu 15-50 kDA
- ima sposobnost intenzivnog penetrirraja u epidermis i demis, gdje utječe na normalizaciju hidratacije