Naslovna

Trajni make up

Njega lica

Njega tjela

Njega ruku

Njega stopala

  • Ruska pedikura
  • Gel tenika
  • Trajni lak

Kontakt

Ekstenzije trepavica

logo studio ljepote inn

Trepavice su iznimno važan detalj na svakom licu. Na žalost malo nas je žena rođeno sa savršenim dugim igustim trepavicama, pa smo tako u vječnoj potrazi za „savršenom maskarom“ koja bi nam uz razna pomagala kao što su uvijači za trepavice podarila taj takoželjeni tajanstveni pogled ispod zavodljivih trepavica.

Upravo iz tih razloga žene koriste umjetne trepavice koje koriste kod posebnih prilika, ali ne svakodnevno– pa tko ima vremena i strpljenja svakodnevno stavljati umjetne trepavice?

I eto još jednog razloga zbog kojeg je ugradnja ekstenzija trepavica uzela maha kod žena koje žele punije, duže i trajnije trepavice. Ekstenzije su prilagodljive individualnom stilu žene, mogu biti dulje, kraće, gušće ili rijeđe, a idealne su za bavljenje sportom ili bilo kakve aktivnosti jer im ne smeta voda ili pak najbanalnije –spavanje. Do nedavno bile su dostupne samo slavnim ljepoticama iz showbiz induatrije, no danas su pristupačne svima.


U vezi ugradnje ekstenzija trepavica javljaju se i neka pitanja. Pa eto i odgovora na neka najčešća.

1.      Koja je razlika između umjetnih trepavica i ekstenzija?

Iako oba proizvoda imaju isti cilj (punoća trepavica), ekstenzije uvijek pobjeđuju jer daju prirodniji iljepši izgled. Umjetne trepavice uvijek dolaze u obliku ljepljive trake koja se ljepi uz sam korijen prirodnih trepavica, a ekstenzije se ljepe pojedinačno,jedna po jedna, na svaku od vaših prirodnih trepavica. Umjjetne trepavice su teške i stoga nisu baš ugodne za nošenje, dok su ekstenzije poput vaših prirodnih trepavica i ne predstavljaju nikakav teret za kapke, ugodne su za nošenje.

2.     Koliko je vijek trajanja ekstenzija?

Vijek trajanja ekstenizija trepavica je od 30 – 60 dana, koliko je i vijek trajanja vaših prirodnih trepavica što varira od osobe do osobe i prema tome je potrebno doći na nadogradnju trepavica.


2.      Da li je ugradnja trepavica bolna?

Ne, potpuno je bezbolna.Prva ugradnja traje oko 2 sata (nadogradnja kraće, ovisno kada dođete nanadogradnju), i za to vrijeme se možete lijepo odmoriti i opustiti.

3.     Da li je ljepilo za ugradnju estenzija opasno za oči?

Ne, riječ je o medicinskom, antialergijskom ljepilu koje je sasvim sigurno, čak i kod osoba koje imaju osjetljive oči.

4.     Mogu li se ekstenzije ugraditi vlastoručno?

Ne, ne postoje ekstenzije za „kućnu uporabu“.Ugradnju vrše isključivo profesionalne osobe u kozmetičkim salonima.

5.     Smije li se na ekstenzije nanositi maskara i da li se na oči može nanositi ostatak šminke?

Iako nakon ugradnje ekstenzija maskara zapravo nije potrebna, jer će oči izgledati prekrasno 24sata na dan, ukoliko netko želi koristiti maskaru mora paziti da nije vodootporna i nanosi je isključivo na vrhove trepavica. Ostatak make-upa može se nanositi uobičajeno, ali treba paziti kod skidanja šminke da se ne koriste preparati koji sadrže aldehide, propilen glikol i sredstva na bazi uree, jer otapaju ljepilo. Ne smije se također koristiti uvijač ili grubo skidati maskarara sa trepavica.

6.      Dali osobe koje nose leće mogu nositi ekstenzije trepavica?

Mogu.

7.     Kako se održavaju trepavice?

Bitno je ekstenzije ne dođu u dodir s vodom 12 sati nakon ugradnje, kako bi se ljepilo potpuno osušilo. Iz istog razloga ne preporuča se predugi boravak u saunama. Nema nekih posebnih uputa, osim što se nakon 30 dana , kada prirodne trepavice počnu otpadati, a s njima otpadaju i ekstenzije te valja doći na nadogradnju.

8.      Da li ugradnja ekstenzija oštećuje prirodne trepavice?

Ekstenzije ni na koji način ne oštećuju prirodne trepavice. Prirodne trepavice nakon prestanka nadogradnje ekstenzija neće biti kraće, rjeđe ili tanje nego što su bile prije ugradnje ekstenzija. Samo ćete nakon navike na savršene trepavice biti iznenađeni i činiti će vam se da su vaše trepavice kraće nego što su bile prije ugradnje ekstenzija. No, nisu.

Naš kontakt

Adresa: 
Preloška 128
40 000 Čakovec
Telefon:
0038540314410
Mobitel:
00385914463426
OIB:
79022901949

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak:  13:00–20:00
Utorak: 08:00–16:00
Srijeda: 13:00–20:00
Četvrtak: 08:00–16:00
Petak: 13:00–20:00
Subota: Ne radimo
Nedjelja: Ne radimo